zobacz
zamknij
YouTube
Twitter
zamknij Więcej...
zamknij
Gadu Gadu: 60861824
Email:
zamknij Sprawdź!

Regulamin serwisu i polityka prywatności

REGULAMIN

 

1. Właścicielem strony jest firma  Business Vikings Limited, która jest również odpowiedzialna za wysyłkę zakupionych kodów aktywacyjnych. Sklep FabrykaKluczy.pl zajmuje się sprzedażą kluczy, kart, kodów, prepaidów.

2. Zakup dokonywany w sklepie FabrykaKluczy.pl jest umową kupna - sprzedaży i zobowiązuje obie strony do wywiązania się z niej. Zobowiązuje Klienta to uiszczenia opłaty za zakupione przedmioty, a sprzedawcę do dostarczenia zakupionego produktu.

3. Rejestrując się w serwisie akceptują Państwo regulamin sklepu i wyrażają zgodę na otrzymywanie informacji marketingowych naszego sklepu takich jak  nowości, zmiany w ofercie lub inne ogłoszenia.

4. Podstawą uznania reklamacji zakupionego produktu jest przestrzeganie zasad udzielanej gwarancji na dany produkt.

5. Sklep FabrykaKluczy.pl prowadzi firma, która jest odpowiedzialna również za wysyłkę przedmiotów.

6. Płatności w sklepie FabrykaKluczy.pl obsługuje Transferuj.pl  (Krajowy integrator płatności S.A. ul. Św. Marcin 73/6, 61-808 Poznań). Akceptowane formy płatności to przelew bankowy, płatność kartą kredytową lub gotówką na poczcie.

7. Zakupione przedmioty wysyłane są zgodnie z informacją umieszczoną na stronie z opisem produktu, nie wcześniej jednak niż po zaksięgowaniu wpłaty w systemie płatności internetowych Transferuj.pl.

8. FabrykaKluczy.pl nie ponosi odpowiedzialności za opóźnienia w księgowaniu wpłat wynikłe z winy banków pośredniczących lub innych zewnętrznych przyczyn od sklepu niezależnych.

9. Na wszystkie produkty sprzedawane w sklepie FabrykaKluczy.pl udzielamy gwarancji zgodnie z obowiązującym prawem.

10. FabrykaKluczy.pl działa 24 godziny/dobę, 7 dni w tygodniu. Kontakt z obsługą jest możliwy również całodobowo (poprzez e-mail). Na wszystkie wiadomości email odpisujemy maksymalnie w ciągu 24 godzin. W razie braku odpowiedzi w tym czasie prosimy o kontakt telefoniczny, poprzez komunikator Gadu-Gadu lub LiveChat dostępny na stronie głównej w godzinach pracy supportu sklepu.

11. Aby dokonać zakupu w sklepie FabrykaKluczy.pl musisz mieć ukończone 18 lat. W przeciwnym wypadku wymagana jest zgoda opiekuna.

12. FabrykaKluczy.pl zastrzega sobie prawo do modyfikacji, zawieszenia lub zakończenia świadczenia usługi, z jakiegokolwiek powodu, bez uprzedzenia.

13. Użytkownik zgadza się na to, że FabrykaKluczy.pl nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody bezpośrednie, pośrednie, przypadkowe, lub odszkodowania za utratę zysków, wartości firmy lub innych wartości strat wynikających z korzystania.

14. W żadnym wypadku FabrykaKluczy.pl lub nikt z naszych dostawców nie ponosi odpowiedzialności za utratę zysków lub za jakakolwiek specjalną, nieprzewidzianą szkodę z naszej strony, usługi lub niniejszej umowy. Zgadzasz się na zabezpieczenie oraz utrzymasz z dala od wszelkich roszczeń oraz uzasadnionych honorariów prawniczych naszych członków zarządu, dyrektorów, agentów i pracowników, wynikających ze szkód popełnionych przez osoby trzecie.

15. Użytkownik zobowiązuje się nie zmieniać, modyfikować, powielać, kopiować, sprzedawać, odsprzedawać lub wykorzystywać jakichkolwiek części serwisu, korzystania z usług lub też dostępu do serwisu bez  zgody FabrykaKluczy.pl.

16. Wszystkie znaki towarowe, znaki usługowe, nazwy handlowe, logo i ikony na naszej stronie są zarówno zastrzeżonymi elementami FabrykaKluczy.pl oraz innych podmiotów. Korzystanie ze znaków zamieszczonych na naszej stronie jest ściśle zabronione.

 

 Złożenie zamówienia powoduje akceptację regulaminu oraz wszystkich postanowień.

 

REKLAMACJE I ZWROTY

- Za wszystkie niedostarczone zamówienia można otrzymać pełen zwrot poniesionych koszów (metoda płatności warunkuje sposób zwrotu wpłaty). Dyspozycja zwrotu zostanie wykonana do 24 godzin od zgłoszenia. UWAGA! Płatność PaySafeCard nie podlega zwrotom gotówkowym (również nie wysyłamy kart PaySafeCard). W przypadku wycofania takiej transakcji do konta klienta zostanie przyznana równowartość zakupu (bez prowizji operatora) w punktach partnerskich.

- Po zrealizowaniu zamówienia i zużyciu kodu aktywacyjnego przez klienta nie ma możliwości jego zwrotu (klucze wykorzystane przez klientów nie podlegają reklamacji / dotyczy to np. takich powodów jak za niskie parametry komputera uniemożliwiające poprawne działanie gry).

- STEAM Gifty nie podlegają zwrotom.

- W przypadku odrzucenia STEAM Gifta, gra nie doda się do konta. Niezbędna jest reaktywacja linku. Reaktywacja linku trwa od kilku do kilkunastu dni i nalezy ją zgłosić do supportu.

- Jeżeli dostarczony produkt nie działa prawidłowo (tj. nie można go aktywować), reklamację należy zgłosić na adres email: [email protected] maksymalnie do 30 dni od momentu otrzymania kodu. Produkt ten zostanie wymieniony lub dokonany zostanie pełny zwrot kosztów. Prosimy o przesłanie screenów biblioteki klienta gry oraz komunikatu błędu pojawiającego się w trakcie instalacji/aktywacji.

- Kody cyfrowe ze względu na "krótką żywotność" nie podlegają zwrotom. Klient, który zaakcpetuje niniejszy regulamin oraz dokona zakupu rezygnuje z prawa odstąpienia od umowy zawartej poza lokalem. Wyłącznie na indywidualną prośbę klienta (np. pomyłka podczas zakupu) rozważymy realizację zwrotu płatności. Wtedy czas realizacji zwrotu (ze względu na specyfikę produktu) wynosi do 7 dni roboczych od zgłoszenia zwrotu. 

- W przypadku zamówień preorderowych (przedpremierowych) zwroty realizowane są do maksymalnie do 3 miesięcy od momentu opłacenia zamówienia, kiedy to klient nie jest jeszcze w posiadaniu cyfrowego kodu.

- Zamówienia przedpremierowe ze względu na swoją specyfikę nie są produktem jednorodnym, a co za tym idzie w przypadku zmiany właściwości kodów przedpremierowych sprzedawca zastrzega sobie możliwość zmiany opisu produktu do dnia premiery gry. Klient ma Sprzedawca zobowiązuje się do naniesienia wszelkich zmian w czytelnym miejscu w opisie produktu. Klient nie jest zobowiązany do wyrównania ostatecznego kosztu gry jeśli zmieni ona swoją wartość.

 

 

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

* DANE OSOBOWE

Dane zbierane podczas rejestracji

Jedyne dane niezbędne do złożenia zamówienia i logowania się do panelu klienta to email, na który przesyłane są kupione kody oraz losowo wygenerowane hasło.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu

Dane o jakie zapytamy Ciebie podczas transakcji zakupu to adres email oraz dane dotyczące formy płatności. W przypadku płatności kartami kredytowymi lub przy pomocy konta PayPal obsługa może poprosić o dodatkową weryfikację dowodem osobistym oraz zdjęciem karty użytej przy transakcji.

Dane zbierane automatycznie

Podczas odwiedzin naszego sklepu rejestrowane są również takie informacje jak numer IP komputera, używany system operacyjny, typ przeglądarki oraz ścieżka skąd klient do nas trafił. Dane te są zbierane przez system zewnętrzny Google Analitycs i służą jedynie do badania statystyk odwiedzin.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Wszystkie powyższe dane nie są nikomu udostępniane i służą jedynie do dokonywania zakupów w sklepie fabrykakluczy.pl oraz zbierania punktów partnerskich. Firma Transferuj.pl (Krajowy Integrator Płatności SA) obsługująca płatności w naszym sklepie również w żaden sposób tych danych nie wykorzystuje, ani nie przekazuje.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

* KONTAKT Z KLIENTEM

Po dokonaniu transakcji zakupu otrzymasz od nas emaile dotyczące Twojego zamówienia. Możemy również kontaktować się z Tobą w innych sprawach dotyczących Twojego zamówienia.

W przypadku zakupu kartą płatniczą lub przy pomocy konta PayPal biuro obsługi może skontaktować się z Tobą telefonicznie celem potwierdzenia realizacji zamówienia dokonanego w sklepie FabrykaKluczy.pl. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter.

 

* ZMIANA DANYCH

Użytkownik ma możliwość zmiany hasła oraz wykasowania swojego konta z systemu. Wszystko to można wykonać logując się do swojego panelu klienta. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

 

* COOKIES

Strona FabrykaKluczy.pl może wykorzystywać ciasteczka, które służą jedynie do identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszego sklepu, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.


* BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Wszystkie informacje transakcyjne odbywają się w sposób zaszyfrowany protokółem SSL - Thawte Technologies IncCertyfikaty Thawte są rozpoznawane jako godne zaufania przez wszystkie przeglądarki internetowe. Dostęp jakiejkolwiek osoby trzeciej do tych danych jest niemożliwy.

 

* ZMIANY POLITYKI PRYWATNOŚCI

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

* KONTAKT

Kontakt z klientem odbywa się telefonicznie, poprzez email lub za pośrednictwem komunikatorów: gg lub live chat.

Business Vikings Limited
604, Tower a, New Trade Plaza

6 on Ping Street, Shatin, N.T.

Hong Kong